2.kolo: Sokol Řepy – Loko Vltavín “B” 3:2

2016/2017 I.B třída 2. kolo
NA CHOBOTĚ 03.09.2016 10:30

3 : 2

Ve druhém kole jsme chtěli potvrdit body z venku, nicméně čekal nás velmi mladý tým Vltavínu, jehož “áčko” hraje ČFL.
Zpočátku jsme měli více ze hry a do vedení jsme se dostali po rychlém brejku po ose Klíma – Naňko – Máchal. Po vstřelení branky se obraz hry trochu změnil a převahu měli hosté, kteří si postupně vypracovali několik velkých šancí. Jejich střely však těsně míjely naší branku. Teprve v 41. minutě se dokázali hosté trefit mezi tři tyče. Po rohovém kopu zblízka hlavou vyrovnal vltavínský Nesvadba.
Před zahájením druhého poločasu proběhla minuta ticha za uctění památky Václava Chvály. Naše obrana si však zřejmě dopřála navíc i minutu spánku, když zapomněla na útočníka hostí, který poslal Lokádu do vedení.
Momentem zvratu se ukázala situace ze šedesáté minuty, kdy sudí po konzultaci s pomezním poslal do sprch hráče Vltavínu, za nakopnutí Petra Klímy. Chvilku na to, zařídil vyrovnání Miroslav Naňko, kterého již chtěl trenér poslat ze hry, ale těsně před svým vystřídáním si ještě stihl naběhnout na centr Martina Semráda a z voleje nedal hostujícímu brankáři šanci.
Na sklonku zápasu nám zatrnulo, když Petr Klíma svou nepřesnou přihrávkou našel před vápnem útočníka Vltavínu, který tak mohl završit svůj hattrick. Naštěstí na Ondru Hermana v brance tentokrát nevyzrál a šance na vítězství pořád žila. Vítězný úder přišel dvě minuty před koncem, když si Petr Klíma naskočil na trestný kop zahrávaný Danem Kaiserem a hlavou se trefil přesně do růžku branky.
ČK: 60. Šťastný (Vltavín)
Sestava Sokola Řepy
22 Herman (B)
16 P. Klíma
8 Čermák
3 Plevka
2 Kaiser
4 Michna
10 Koblic
14 Semrád
7 Paul    /90. Nekvapil/
5 Máchal    /60. Czwartynski/
6 Naňko    /71. Kudela/

 

Náhradníci
9 Tumpach
13 Nekvapil
12 Czwartynski    /76. Budínský/
11 Budínský
15 Kudela

 

Trenér: Petr Žmolil
Branky
16′ Máchal
41′ Nesvadba
48′ Nesvadba
71′ Naňko
88′ P. Klíma
Rozhodčí: Marcel Geče
Diváci: 30
Statistiky
9 Střely celkem 3
9 Střely na branku 3
6 Rohové kopy 5

Po dramatickém souboji s Lokádou zůstaly všechny body v Řepích.