23. kolo: Spartak Kbely – Sokol Řepy 3:3

2015/2016 I.B třída 23. kolo
28.05.2016 17:00

3 : 3

Před zápasem ve Kbelích jsme řešili velké problémy se sestavou. Nakonec se v základní sestavě objevilo pět hráčů hrajících stabilně za “B” tým. Na lavičce již byli potom připraveni pouze trenéři a zraněný Tumpach.
Po úvodním oťukávání se jako první prosadili domácí. Při závaru po rohovém kopu se míč nejdříve zastavil na tyči naší branky, aby pak z následné dorážky putoval do sítě. Naštěstí se nám za další čtvrthodinu povedlo vyrovnat. Míč putoval po “béčkové” ose Šparlinek-Žmolil-Dejmek a z hlavy posledně jmenovaného zapadl do kbelské branky. Antonín Dejmek, který jinak zastává post brankáře v “B” týmu, si tak připsal svou první branku za Řepy.
Více vzruchu přinesl druhý poločas, kdy jsme se dvakrát ujali vedení, žel vždy jen na chvíli. V 57. minutě vybojoval Šparlinek míč a okamžitě ho přihrál na Patrika Bílého, který si tváří tvář gólmanovi poradil, 1:2. O dvě minuty později se v našem vápně ocitl osamocený kbelský hráč, jenž při zakončení nasadil Hermanovi housle, a bylo opět srovnáno.
Poté přišly na řadu standardní situace. Nejprve Radek Michna z úhlu zaskočil domácího gólmana, na což Kbely odpověděly tečovanou ranou z přímého kopu do šibenice. Jelikož domácí v závěru přestřelili v jasné příležitosti naší branku, získali jsme alespoň bod, který v posledních deseti vteřinách pomohl udržet i Petr Žmolil.
Sestava Sokola Řepy
22 Herman (B)
16 P. Klíma
5 Nekvapil
3 Budínský
2 Kaiser
4 Michna
7 Vodička
8 Bílý
6 D. Žmolil
11 Dejmek    /90. Žmolil/
10 Šparlinek
Náhradníci
9 Tumpach
15 Žmolil

 

Trenér: Jaroslav Šturma

 

Branky
13′ Čéška
24′ Dejmek
57′ Bílý
59′ Sůra
63′ Michna
67′ Skoč
Rozhodčí: Lubomír Novotný

 

Statistiky
7 Střely celkem 7
7 Střely na branku 7

Ze Kbel si vezeme bod za remízu.