19. kolo: AVIA Čakovice – Sokol Řepy 1:2

2015/2016 I.B třída 19. kolo
30.04.2016 10:30

1 : 2

Na hřišti druhých Čakovic jsme celkem nečekaně zvítězili a připravili domácím první jarní porážku. Nutno však dodat, že Čakovice byly jen stínem týmu, který se u nás představil na podzim.
Utkání začalo s mírným zpožděním, neboť se čekalo, až dorazí rozhodčí. To nás ale vůbec nerozhodilo a do zápasu jsme opět vstoupili výborně. Hned druhá střela na branku totiž znamenala naše vedení. Ve dvacáté minutě mohl přidat střelec první branky Radek Michna i druhou, ale z pokutového kopu na domácího gólmana nevyzrál. Míč jsme potom drželi dostatečně daleko od naší branky a Čakovice tak v prvním poločase v podstatě neohrozili naší branku. Přestože naše útočné hroty Martínek s Chládkem měli velmi špatně seřízená mířidla, mohli jsme jít do kabin spokojeni.
Také do druhého poločasu jsme vstoupili lépe a už po pěti minutách trefil Michna technickou střelou růžek domácí branky. Teprve dvoubranková ztráta nabudila domácí tým k většímu tlaku a dvakrát zazvonila tyč naší branky. Když se dvacet minut podařilo Čakovickým snížit, vypadalo to s námi zle. Naštěstí už jsme další chybu v defenzivě neudělali. Navíc zarostlý plochodrážní ovál kolem hřiště skýtal spoustu příležitostí jak natáhnout čas, a tak jsme hubené vedení udrželi až do konce.
Ve čtvrté minutě nastaveného času potom Martin Plevka potvrdil, že má hodně ostrý jazyk a za slova, kterými počastoval protihráče, dostal červenou kartu.
Sestava Sokola Řepy
22 Herman (B)
9 Tumpach
16 P. Klíma
3 Plevka
2 Kaiser
4 Michna
5 Nekvapil
10 Koblic
6 Naňko
7 Chládek    /78. D. Žmolil/
8 Martínek
Náhradníci
12 D. Žmolil

 

Trenér: Jaroslav Šturma

 

Branky
13′ Michna
51′ Michna
71′ Adamček
Rozhodčí: Lukáš Novotný

 

Statistiky
4 Střely celkem 5
4 Střely na branku 5

 

Z Čakovic jsme nečekaně přivezli tři body.

FOTOGALERIE